Naravna tekoča mila in čistila znamke Theophile Berthon iz Francije

Izdelki so izdelani po tradicionalnih francoskih recepturah  iz 100% oljčnega olja in vsebujejo vsaj 95% naravnih sestavin.

Ne vsebujejo aluminijevih soli, sulfatov, barvil, živalskih maščob, formaldehida, parabenov in silikona.

Niso testirani na živalih.

Certifikat Slow Cosmetique

Proizvajalec kozmetičnih izdelkov Theophile Berthon je del združenja Slow cosmetique. Kar pomeni, da zagotavljajo izdelavo, prodajo in uporabo kozmetike z etičnim pristopom in ozaveščenostjo.

SESTAVINE

Naša koža je večkrat izpostavljena onesnaženju, stresu, petrokemikalijam, endokrinim motilcem in številnim drugim škodljivim faktorjem, s katerimi se vsakodnevno srečujemo v okolju. Zato vam želimo ponuditi izdelke, ki so prilagojeni vašim potrebam in prihajajo iz narave. Izdelke, ki so pametni, etični, razumni, učinkoviti in vrhunske kakovosti.

Ekipa Theophila je v želji, da izdela učinkovite kozmetične izdelke, raziskala potrebe kože, kar jim je omogočilo izbiro pravih sestavin, ki so bolje prilagojene vsakodnevnemu življenju in tako pomagajo zagotavljati njeno ustrezno nego. Preverili so koristi vsakega eteričnega olja, tako lahko nudijo izdelke s specifičnimi mešanicami olja za popolno sinergijo.

Ekskluzivni in strogo izbrani izdelki Theophile Berthon so posebej oblikovani za potrebe naših zelo zahtevnih strank.

OLJČNO OLJE

Oljčno olje je glavna sestavina izdelkov iz naše zaloge.

Je bogato z vitamini A, B, C in E, zato ima odlične vlažilne lastnosti in je najbogatejši vir oleinske kisline. 

Ker je naša koža dnevno izpostavljena škodljivim vplivom ostrega vremena in sonca, jo oljčno olje pomiri, narani in obnovi, saj je zelo hranilno, nežno in ima odlične antioksidantne lastnosti. 

Redna uporaba izdelkov iz oljčnega olja, ki so primerni tudi za najbolj občutljivo kožo, jo globoko nahranijo in uravnavajo njeno naravno hidracijo.

Mila za telo Savon de Provence

Zaradi izjemno visokega deleža oljčnega olja in naravnih aktivnih sestavin so primerna za vse vrste kože, tudi za tisto najbolj občutljivo. Po uporabi je koža regenerirana, sproščena, nahranjena in svilnata, brez mastnega občutka.

Pakiranje: 100 ml, ali 500 ml

Črno tekoče milo za telo Savon Noir

Vsebuje veliko maščob, izdelano je v 80% iz olja črnih oliv in oljčnih tropin in v 20% iz kokosovega olja, ki kožo nahranita in ji dodata vitamine. Zaradi naravnih sestavin kožo čisti, pomirja in neguje. Izdelana so po posebni francoski recepturi, ki zmanjšuje tveganje za alergije.

Pakiranje: 500 ml

Naravna večnamenska črna čistila iz 100% oljčnega olja

Naravna čistila so okolju in uporabnikom prijazna čistila, saj so v CELOTI izdelana iz naravnih sestavin po starodavni francoski recepturi.

Vsestranska uporaba: ČIŠČENJE kopalnice, zamaščenih površin, oken, odstranjevanje madežev; NEGA in OSVEŽITEV lesenih površin in usnja; Lahko se uporablja za naravno pranje  oblačil.

Pakiranje: 1L