Kakovostni in hitri prevodi

češki jezik > slovenski jezik
slovenski jezik > češki jezik
slovaški jezik > slovenski jezik
slovenski jezik > slovaški jezik
angleški jezik > slovenski jezik
angleški jezik > češki jezik

Prevod opravijo strokovnjaki z dokončanim univerzitetnim študijem jezikoslovja.

Imajo večletne izkušnje s prevajanjem besedil iz različnih področij in sodelujejo z mednarodnimi podjetji. Nudimo vam prevajanje s številnih področij, za vas lokaliziramo spletno stran ali programsko opremo, po dogovoru smo vam na voljo za tolmačenje na sestankih in poslovnih srečanjih.

Poslovno tajnost jemljemo resno. Z našimi strankami pri dolgoročnem sodelovanju sklenemo pogodbo, ki med drugim vsebuje tudi zavezo k poslovni tajnosti.

 

Pri izdelavi prevoda na osnovi pisno potrjenega naročila nas zavezuje etično načelo dobrega sodelovanja in s tem tudi načelo zaupnosti, ki varuje vaše poslovne in osebne podatke. 

Prevode vam pošljemo v običajnih urejevalnikih besedila, kot so Microsoft Office Word, Excel, ali Adobe, ali na željo stranke pri prevajanju uporabimo prevajalsko orodje Trados, ki zagotavlja poenotenje izrazoslovja, končno konzistentnost prevoda in izgradnjo terminološkega slovarja za tiste, ki potrebujete več prevodov. Ob morebitni izgubi ali izbrisu prevoda, vam zagotovimo njegovo kopijo iz našega osebnega arhiva.

 

Za neobvezujočo ponudbo nam na udden.info@gmail.com pošljite povpraševanje s priponko vašega dokumenta ter želenim terminom oddaje. Na osnovi pregleda besedila, ob upoštevanju količine besed, jezikovne kombinacije, možne ponovitve besed in zahtevnosti besedila, vam bomo pripravili najboljšo možno cenovno in terminsko ponudbo.

 

Ker izvajanje storitev prilagajamo posamezni stranki, tudi v primeru nujnega prevoda vedno najdemo pravo rešitev in kakovosten prevod izdelamo v najkrajšem možnem času.